Zakelijk

Een passend aanbod voor elk bedrijf

Maatwerk tours

Groepen in alle soorten en maten zijn welkom. Onze thematische en culinaire tours maken we graag op maat zodat we jullie een speciale tijd in Rotterdam kunnen aanbieden met bijzondere bezienswaardigheden, lokale proeverijen en interessante thema’s. Allemaal ontworpen rond jullie unieke behoeften en nieuwsgierigheden.


Rotterdamse fietstour Depot Boijmans van Beuningen

Tour Classics

Rotterdam is een populaire stad en is de perfecte gastvrouw voor jullie bedrijfsgroep – met een rijke geschiedenis, warme mensen, bekroonde restaurants, kunst, moderne architectuur, de haven, winkels en blijvende herinneringen. Onze thematische en culinaire tours zijn de ultieme manier voor jullie bedrijfsgroep om het beste van de stad te ervaren.

Onze tour classics


Stel zelf je tour samen

Stel zelf je ideale uitje in Rotterdam samen. Zoveel mensen, zoveel wensen. Om elke groep tegemoet te komen in hun unieke wensen hebben wij een leuk formulier gebouwd waarin je jullie eigen ideale tour kunnen samenstellen. Kies het thema, de proeverijen, exclusieve extra’s en combineer dit met een borrel, lunch of diner. Direct zie je de indicatieve kostprijs en kun je een offerte aanvragen.

Get Ready. Set. GO!

Op Het Witte Huis in Rotterdam

Groepen die jullie voor gingen

Scholen & Universiteitsgroepen

Rotterdam is een levend klaslokaal en rondleidingen zijn een leuke, educatieve en interactieve manier om te leren over onze rijke cultuur, geschiedenis, architectuur, mensen en bezienswaardigheden. Onze thematische en culinaire rondleidingen zijn geschikt en boeiend voor alle leeftijden, van middelbare scholieren tot aan studenten van de universiteit.

Omdat elke privé rondleiding voor een groep op maat wordt gemaakt, vragen wij jullie de rondleiding ten minste 72 uur van tevoren te reserveren.


Ervaren, deskundige gidsen

Wij werken met een team van bevlogen en onderlegde gidsen. Stuk voor stuk Rotterdammers met een passie voor de stad. Onze gidsen zijn ervaren in het werken met zeer uiteenlopende groepen, van Middelbare schoolgroepen tot aan hoogwaardigheidsbekleders. Zo kunnen ze direct inspelen op de wensen en de dynamiek van de groep. Ze zijn goed geïnformeerd over, en in veel gevallen opgeleid in, een scala aan onderwerpen, van architectuur en kunst tot de Nederlandse geschiedenis, cultuur en bestuurskunde.

Heerlijke hapjes proeven bij lokale ondernemers

Stel zelf je perfecte uitje in Rotterdam samen

Maak je eigen tour hier